برگزاری کارگاه آموزشی آشپزهای مدارس علمیه کردستان
حجت الاسلام علی کرمیان معاون امور طلاب و دانش آموختگان کردستان از برگزاری کارگاه آموزشی آشپزهای مدارس علمیه استان خبر دادند و گفتند ...
تاریخ انتشار : 1393/02/17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

حجت الاسلام علی کرمیان معاون امور طلاب و دانش آموختگان کردستان از برگزاری کارگاه آموزشی آشپزهای مدارس علمیه استان خبر دادند و گفتند : آموزش کادر آشپزخانه از لحاظ بهداشت آشپزخانه و بهداشت فردی و هم چنین دانش افزایی سر آشپزها از اصول تغذیه و ارزش مواد غذایی رابطه مستقیم با سلامت طلاب دارد لذا برگزاری مستمر این دوره ها در دستور کار مدیریت حوزه علمیه کردستان قرار دارد .  وی تأکید کردند دوره های تکمیلی این کارگاه در آینده ای نزدیک برگزار خواهد شد .

ایشان افزودند دوره مقدماتی در سه مرحله برگزار گردید

  1. کارگاه آموزشی در اردوی زیارتی طلاب کردستان به قم در آشپزخانه مسجد رضائیه توسط سرآشپز امیر مرادی با حضور تمامی آشپزها برگزار شد.
  2. کلاس بهداشت آشپزخانه و کادر توسط بازرس سابق مرکز بهداشت سنندج برگزار شد
  3. کلاس مسائل و مبانی تغذیه توسط استاد محمد صالح هژیر کارشناس ارشد علوم تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه برگزار گردید.

 یادآور می شود در پایان این دوره کادر اشپزخانه مدارس علمیه استان در جلسه ای با مدیر حوزه علمیه استان مشکلات شان را مطرح کردند حجت الاسلام والمسلمین علی رضا آزادی با تأکید بر حل مشکلات آنها با هدایایی از زحمات آنها تقدیر و تشکر کردند .